Dagen, veckan

Tisdag - Började dagen med skola som vanligt. Blev en brandövning eller så var det någon som hade tråkigt så att den ville trycka på larm grejen.. Oftast är det väl så. Gick hem och lämnade lite grejer sen gick jag ner till Centrum med Gustav (min bror xd) skulle köpa lite presenter till Mamma som fyller år imorgon. Kollade i mitt bankhäfte, och såg att jag måste börja spara, nu. Ska inte shoppa något förens sommaren kommer då jag ska köpa färgglada shorts från monki ♥ Jäätte snygga hoppas dom har kvar dom då :)

Tisdagar är alltid jobbiga för dom är såå sega, är jag ensam om det?


Onsdag - Mamma fyller år. Så vi börjar väl med att fira henne :) Skola som vanligt, inget speciellt som händer vad jag vet.

Torsdag - Börjar tio över tio och annars är det väl samma sak som dagen innan förutom att mamma fyller år. Får se om jag hittar på något!

Fredag - Skooola, sista dagen innan helgen! Åker till stan som vanligt :)

Hade en ganska mysig outfit, så inget jag kanske visar ;)

Mycket bilder = mycket minnen!

Tänkte visa upp lite gamla bilder från några länder jag varit i.. eller nja .
Så här kommer 2:


Lanzarote 2009
Här är typ en bild från Lanzarote vintern 09.
Bilden känns som flera hundra år gammal. Men den är typ precis ett år gammal eftersom min mamma fyller år nu på onsdag och vi var där på hennes födelsedag.. Det var jätte mysigt där i den lilla staden. Det var inte jätte varmt men det var absolut skönt iaf ;) Kommer inte riktigt ihåg så mycket där ifrån .. Köpte en del. Var nära på att köpa en billig kamera där faktiskt. Inte värdens säkraste ställe jag var på då ;)..
Bilden här bredvid är ifrån den lilla staden ♥

Har ni varit där någon gång?



Thailand 2008
Bilden här bredvid kommer ifrån Thailand på en strand. Där det var en massa eld dansare precis som den här lilla 8 åriga pojken! Ni kanske ser att han är liten, men snälla! 8 år...
Och jag kommer ihåg att han brände sig, och det var nog inte bara han som brände sig för det var fler dansare. Men det höll typ på hela kvällen. Ååh, vilka minnen. Jag kommer ihåg att vi red på stora elefanter, hjälp va de va läskigt. Och jag som liksom är höjdrädd! Och vi bodde på ett jätte fint hotell. Och jag köpte en del D&G tröjor som jag gav till mina kompisar när jag kom hem, hehe. Och jag köpte min älskade D&G (ja jag vet att den 'är falsk ;] ) väska där också. Åkte ofta små mini bussar, ååh vad hette dom nu igen x) .. Tuk tuk, nått ! Aa men iaf. Kommer sääkert åka dit flera gånger! hoppas jag ;) Kolla HÄR och se om ni hittar fler bilder från min resa i Thailand. PS! INTE JAG PÅ BILDEN! ;)
Har ni varit där någon gång?


Hoppas på en bra sommar 2010

Ååh, vad jag längtar till sommaren! Och jag tror också på att det kommer bli en bra sommar. Jag kommer att sola mycket (får vi hoppas på eftersom att jag brukar oftast inte gilla att steka i solen, känns så obekvämt..?) och bada mycket också. Men framför allt sola, så jag får fin brun färg på kroppen! :) Och vara ute ofta! som nu är jag nästan aldrig ute för att det är så kallt, och man inte får lust till det. Men när det blir sommar då! :D

Vi får hoppas på sol och inget regn, och härligt varma dagar!


Bild från sommar 09


Vad ska ni göra i sommar?

Mm.. sura bilar!

Kom just hem från lilla centrum med lite godis, Sura bilar såå gott! och jag vet många som inte gillar det. Fast många tycker ju olika. Men mina favoriter är iallafall som sagt Sura bilar, dödskallar i rött & svart, laktris (vilka som helst) och sura flaskor eller vad dom nu heter som är i turkost och rosa, såå goda! Älskar nog faktiskt alla sorters sura godisar! :)

Vilka är era favorit godisar?


Foto: jag


UPPDATERING:
Ska fixa mig och sen blir det chill, så Godnatt!

Det blir ju Johan Falk såklart! ;D

Recension av Sollentuna Centrum

Senast jag var där, i Sollentuna Centrum så var det inte alls mycket folk där, och nästan alla REA varor var kvar. Som t.ex i Förra inlägget hade jag ju fyndat en del. För det mesta var ju kvar! Så om du letar efter något speciellt som kanske tagit slut i vissa affärer så tycker jag att du borde åka dit och kolla iallafall. Och desutom var det väldigt många nya eller okända affärer där också, så man kanske hittar något eget liksom :)

Och som jag tror kommer det säkert komma fler, nya affärer eftersom typ två våningar var tomma eller ja nu kanske jag överdrev, men iallafall en våning var tom. Så vi får väl hoppas på Monki & Bikbok! ♥

Och i mitten av Centrumet så låg det en himla stor djungel..!? Såg ganska mysigt ut faktiskt. Och dom har också Espresso house & Maynes Coffie (stavning?!) som har så goda bullar och allt sånt där ;)
Men som sagt så var det vääldigt fräscht och nytt och många nya och härliga caféer och affärer.
Så dit kommer jag säkert åka fler gånger! :)

Inlägg från i Torsdags


Kofta från Ginatricot, 49 kr (REA)

Linne från Ginatricot, 129 kr (ej rea)

Örhängen från Ginatricot, 19 kr (REA)

Armband från Ginatricot, 19 kr (REA)

Halsband från Ginatricot, 19 kr (REA)

Byter tillbaks till den här bloggen igen

Innan har jag haft hur många bloggar som helst, orkar inte byta hela tiden. Ganska onödigt ;)
Så innan har jag typ bloggat på hm.. 1, 2, 3, 4.. kommer inte riktigt ihåg. Men ska nog radera dom så att andra kan använda dom namnen.

Har ni många/ olika bloggar?

Och jag har inte precis orkat ändra designen eller jag vill helst bara ha en enkel design som den jag har nu, så jag kommer inte att ändra designen på länge, hoppas jag, och bara lägga tid till att blogga. Fast jag kommer nog ändå bara blogga när jag har lust så det blir väl högst fyra inlägg per dag och kanske t.o.m noll inlägg på någon dag. Men jag ska väl försöka hålla blogghumöret uppe, men ni får ge förslag om hur jag ska blogga och om vad.

Men nu ska jag gå och äta! :)

Lördag - Outfit





Skjorta, monki.
Tights, Ginatricot.

Ett eller Två?



Världens snyggaste blogg

Ses imorrn ♥

Btw, Har hittat en av världens snyggaste bloggar! :D
Klicka HÄR för att se den! ♥

Back to school

Nu är jag klar inför skolan, ska bara fixa håret för det ser ut som ett fågelbo, om det går..
Och annars så börjar jag ju ändå klockan nio idag så.. en timme kvar för håret x)

Mysig outfit för första dagen i skolan.
Tröja & Tights, Gina tricot

Shopping


Skorta - Monki

Armband över - Ginatricot, Armband under - Ginatricot

Hårspänne - Indiska

Mascara - Kicks

Home Sweet Home

Hemma från Kista med Fanny. Kom hem med lite shopping kan visa dom lite senare..

Fanny ♥


Tillbringar kvällen med

Glee, serien hade ju en liten paus på lovet.
Men nu drar det igång igen, och jag ska kolla såklart ;)

Hur ska ni tillbringa kvällen?

Booring

Sista dagen på lovet och jag har inga planer, inget att göra.
Blir väl för det mesta chill, varmoboy och kanske lite film.
Och dom flesta har redan börjat skolan, tur att jag iallafall inte är en av dom ;)

A reasonable dream

Något som alla har eller vill ha kanske? ... Kandees tröjor såklart! :D

Vill ha, ska ha, NU! ♥

Saknar Sommaren

Ååh vad jag saknar sommaren, eller iallafall när det blir lite varmare än vad det är nu.
För tidigare idag kollade jag på en super fin skinnjacka, och då skulle pappa såklart kritisera den genom att säga att man inte ska köpa en sådan kall jacka när det är 16- ute? men tänk om den är slut sen då! :o jag tänker nog ändå smyga ner och köpa den ändå ;)

Shopping morgon


Nu är jag hemma från lite shopping!
Det ni ser på bilden är:
Tröja - Gina Fick av pappa
Tights - Gina Fick av pappa
Strumpor - H&M Fick av pappa
Läppglans - H&M

Kisses

Tillbringar kvällen med

Morden i Midsomer, jag vet jag vet, en riktig Gubbserie, fast det är alltid lite mysigt att ha ett halft kilo med godis och sitta i soffan med familjen ;)
Men nu ska jag gå och kolla igen, ses senare! ♥

Hur ska ni tillbringa kvällen?

No imagination, no photo

Ååh, just nu är det så kallt ute att man inte vill gå ut, att man inte får lust.
Annars skulle jag gärna gått ut och fotat! men näe, inte nu ;)
Kul att ni tyckte om mitt tidigare foto jag lagt ut på bloggen!
Jaa, det var väl det jag tänkte skriva.. men som ni ser har jag inte bloggat så mycket för jag har typ varit jätte trött, inte orkat skriva eller nått... inte orkat gå ut. Men jag ska väl försöka vila ut så fort som möjligt innan skolan börjar, på Fredag. Och jag är sääker på att dom här sista dagarna kommer gå fort, huhu.. :(
När börjar ni? som går i grundskolan då. ;)


Här kommer en liten plutt som kanske tänkas bli min design. Och så jag hade tänkt var att den skulle bli min bakgrund bara att den är still... okej, det blir ganska svårt att förlklara så vi säger att det ska bli min header då ;)
Så vad tycker ni, ska jag göra en annan, och vad skulle t.ex den andra ha som inte den här har. Eller tycker ni att jag ska behålla den?

Designen

Just nu har jag lite bloggtorka. Så jag skriver inte så mycket, just nu..
Tänkte bara kolla om designen fungerar för er?
Annars ändrar jag ;)

Gott Nytt 2010!


Minna, maten x) ♥

Minna & Jag + min nya nitkjol :)

Kvällsgott :)

RSS 2.0