Jag har ont i ryggen 270710 / 13:56

Jag har ont i ryggen. Känner mig som en gammal tant. Just nu är jag lite förvirrad... Jag kanske är 87 eller nått. Men jag tog en tablett, så vi får se om det blir bättre. Och som ni ser har jag inte bloggat så mycket. Har inre orkat. Har inte tagit så mycket bilder... Har inte haft det där suget om att ta bilder. Jag brukar ju bara komma på en sak jag ska ta kort på då och då. Men just nu har jag inte haft det.
Men annars tycker jag att det är rätt skönt att det har regnat lite. Eller ja, VÄLDIGT skönt. Föresten, jag har varit lite aktiv på Twitter. Och jag har 77 följare, ja, jag är nörd. Minna gjorde mig till en ;)
Bild från tåget till Uppsala. Inte världens finaste. Men vi höörsss

Vänersborg 160710 / 20.23

Heej! nu är jag hemma igen! jag är ledsen men det blev inte så mycket bilder från resan... Ville ha lite semester så jag orkade inte gå och bära på kameran ): Men ni får nöja er med bilden på väg till Vänersborg. Men vi får höras senare, see u.

120710 / 22.09

Idag badade jag, igen. Gör det varje dag nu nästan! Jag måste ju göra det annars brinner jag upp, höhö.
Men idag badade jag iaf med Alma, hon har en ritblogg kolla in den! vi åt lite glass badade en del och sen åkte vi hem. Haha, låter lite tråkigt men så var det, och vi hade sköj(: Provade en ny glass, den hörde nog ihop med Långa farbrorn. Den hette Lilla anna, och den var faktiskt god! Den ligger faktiskt på andra plats efter piggelin...
Och sen kommer jag tyvärr inte blogga på ett tag. Hittar kanske en data någonstans.. Men iallafall, jag åker bort imorgon, till min farfars syster med familjen. Men vi hörs iallafall om ett tag! trevliga dagar till er ;D

Sol & Thaimat 110710 / 20.05

Hejhallo. Idag blev det solpressning eller vad man nu kan säga. Vi stekte i solen idag iallafall, jag och Minna. Det var väl 33 grader i solen eller något sånt. Härligt men hemskt fast mest härligt! Vi var inte nära någon sjö eller nått. Så vi hade med oss små flaskor som var som sprejar. Vet inte vad det kallas men iaf, det räckte kanske i någon minut eller så sen fick man spruta igen, o.s.v.. Höhö, vad jag babblar, det här måste nog vara den tråkigaste bloggen, ni någonsin läst om det nu finns någon som läser den. Jaja, jag får väl fortsätta babbla på. Senare gick jag hem, åt lite mat & glass. Sen åkte jag och min familj och badade, på hemvägen köpte vi hem lite Thaimat. Jätte gott, tänker på när vi var i Thailand för.. hur många år sen var det igentligen... 2, 3 år sen kanske. Men jaja, där var det VARMT på riktigt. KRAM

En snygg kavaj

Halva priset på den här, och det blev ynka 199 kr. Och då snackar vi om kavajen!♥
Kram

Uppsala 090710 / 20.23

Blev en liten tågtur till Uppsala idag. Där mötte vi min mammas, pappas syster. Det blev glass ibörjan. Sen gick vi runt lite och kom fram till en stor kyrka. Som ni ser på bilden. Sen blev det lite shopping, kan visa upp senare vad jag köpte för något. Sen gick vi hem till mammas, pappas osv.. ja, hon hette Maj-Britt iallafall. Och där fick vi äta lite lunch.
Sen kollade vi på lite kort som var tagna på 1800-talet. Super coolt. Tycker jag! Bilder på mina förfäder...
Den var en kort sammanfattning av min dag eller jo juste. Vi åkte hem till stockholm sen igen, och nu är jag här. Vi hörs..

Kungstr, rådhuset.. 080710 / 19.48

Redigerad bild.. Men iaf. Blev en dag med kära mami. Vi åkte runt lite på stan, satt i parker och ätit glass och mat..
Letade också efter en ring men den är slut över allt men den kommer nog fram snart för den var ju inte på rea.. höhö. Och imorgon ska jag och mami åka till Uppsala och träffa en tant (: Skulle vara någon marknad där också. Kanske hittar ringen där, vem vet? men nu ska jag inte skriva mer, vi hörss! ♥

070710 / 22.35

Från Ginatricot. Kanske borde skaffa? eller, är den värd mina 149 kr?

Grillade idag med Minna ♥

Hejhej. Det var länge sen. Grillade nyss med Minna, kom hem blöt och kall eftersom det hade regnat.
Men vi hade kul iallafall! Blev kycklingkorv, marshmallows (stavas?), kakor, chips, jordgubbar och annat smått och gott. Men nu ska jag ladda upp lite bilder till fb'. Hare gott (:

RSS 2.0